Ingrid Wolf in RvC van PSV

Artikel
Ingrid Wolf in RvC van PSV

Mevrouw Ingrid Wolf treedt per direct toe tot de Raad van Commissarissen van PSV. De 48-jarige CEO van Haaglanden Medisch Centrum volgt Bert van der Els op. Voor het eerst in de clubhistorie krijgt PSV daarmee een vrouwelijke toezichthouder. “Dat maak het uniek, maar we hebben Ingrid vooral gevraagd vanwege haar competenties. Ze is een waardig opvolger van Bert van der Els”, aldus president-commissaris Jan Albers.

Visie
Het toezichthoudende orgaan van PSV streeft ernaar om binnen de bezetting een divers pallet aan kennis te verzamelen. Albers: “Met haar expertise van de medische zorg, gezondheid en vitaliteit past Ingrid uitstekend in een RvC die toezicht houdt op een topsportomgeving. Ook in de ontwikkeling van het Sport Performance Center, een speerpunt in de Visie 2030 van PSV, zijn adviezen en controle van een specialist van haar niveau welkom.”

Vervangster Van der Els
De RvC van PSV moest op zoek naar een vervanger voor Bert van der Els, omdat diens termijn verstreken was. “We danken Bert voor zijn inbreng en het feit dat hij zijn rol bleef vervullen tot we een geschikte kandidaat hadden gevonden”, aldus Albers.De als vaatchirurg opgeleide Ingrid Wolf werkte van 2008 tot 2019 voor St. Anna Zorggroep, al tientallen jaren medisch partner van PSV. De laatste twee jaren in Geldrop was ze voorzitter van de Raad van Bestuur. Deze functie bekleedt mevrouw Wolf sinds deze zomer bij Medisch Centrum Haaglanden.  

De raad van commissarissen bestaat vanaf heden uit Jan Albers (president-commissaris), Robert van der Wallen, Ton van Veen, Hans van Breukelen en Ingrid Wolf.

Bekijk ook