Here it is: PSV Home Kit 2019-2020

Here it is: PSV Home Kit 2019-2020
2 min

In een klassiek rood-wit gestreept shirt aangevuld met zwarte broek en witgeblokte sokken speelt PSV dit seizoen in het Philips Stadion. Bekijk hier het PSV-thuistenue dat vanaf vrijdag te koop is bij PSV FANstore.

Details
Op de borst van het nieuwe thuisshirt staat voor het eerst de nieuwe shirtsponsor ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’. Verder zijn de mouwen dit seizoen ook rood-wit gestreept en is er zeer subtiel kraagje aangebracht in plaats van een opvallend exemplaar. Meer over de details van het thuisshirt lees je in dit artikel.

Officiële presentatie in PSV FANstore
Het shirt werd vrijdag omstreeks 19.00 uur officieel voor het eerst verkocht in de PSV FANstore. Daar waren selectiespelers Nick Viergever, Ibrahim Afellay, Jorrit Hendrix, Pablo Rosario, Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren om supporters te helpen in de winkel.

Bestel het nu
Wil jij het shirt ook hebben? Klik dan op onderstaande button om direct naar de winkelpagina van PSVFANstore te gaan. Een volwassenmaat kost € 84,99, juniormaten kosten € 74,99, Little Kids-* en Baby-versies € 59,99.

Bestel jouw PSV-shirt

*Little Kids-tenues kunnen pas volgende week geleverd worden.