Götze blikt vooruit: ‘Morgen gaan we all-in’

Götze blikt vooruit: ‘Morgen gaan we all-in’
2 min
PSV1

De nodige Champions League-ervaring zit bij de selectie van PSV, met name van Mario Götze, die meer dan zestig wedstrijden heeft gespeeld op het hoogste Europese niveau. De middenvelder blikt vooruit op de wedstrijd.

100%
De eerste wedstrijd eindigde in verlies, maar volgens Götze liggen er genoeg kansen in de return: “We hebben veel geleerd van de vorige ontmoeting. Benfica is een goed team met veel kwaliteit. Maar we hebben in de tweede helft laten zien wat we kunnen. We moeten op 100% zijn en al onze krachten gebruiken. Als je naar onze laatste thuiswedstrijden kijkt kun je zien waar we toe in staat zijn.”

All-in
Met zijn ervaring op Europees niveau levert Götze een belangrijke bijdrage aan het team. Hij hoopt daarmee het verschil te kunnen maken: “Morgen gaan we all-in. Iedereen moet overal op voorbereid zijn. Ik kan alleen goed presteren als het team goed presteert. Nu gaat het goed in de ploeg en kan ik mezelf naar een hoger niveau tillen. Iedereen heeft laten zien dat we goed voetbal kunnen spelen en nu zitten we op de juiste plek.”