GOED verlengt sponsorcontract met PSV-vrouwen

GOED verlengt sponsorcontract met PSV-vrouwen
2 min
Vrouwen

Arbodienst GOED heeft het sponsorcontract met PSV Vrouwen tot 2024 verlengd. GOED is sinds 2018 sponsor van PSV Vrouwen. ‘We zijn erg blij langer met elkaar door te gaan’, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen.

Enthousiasme
GOED kijkt met veel enthousiasme terug op de afgelopen drie seizoenen en zag contractverlenging als vanzelfsprekend. "PSV is een mooie club, met een grote achterban in het hele land. Voor GOED is deze achterban heel interessant", vertelt directeur Berend Moerdijk. "Het is een heel bewuste keuze om het vrouwenvoetbal te sponsoren. Het vrouwenvoetbal zit in Nederland enorm in de lift en niet alleen qua prestaties, want steeds meer meisjes en vrouwen willen voetballen. Wij willen daar graag in investeren, zodat zij de kans krijgen om hun talent te ontplooien. Dit past ook uitstekend bij GOED. Als arbodienst willen wij medewerkers aanzetten om hun talenten in te zetten en te ontplooien."

Past perfect
GOED streeft ernaar elke individuele medewerker aan te zetten tot inzet en hem daarbij de professionele begeleiding te geven die hij nodig heeft. Precies zoals PSV Vrouwen doet bij haar speelsters. "Daarom past de samenwerking heel goed bij ons", reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV, op de contractverlenging. "Die samenwerking gaat veel verder dan alleen sponsoring, want we zijn ook elkaars partner op het gebied van verzuimbegeleiding en duurzame inzetbaarheid. Zo heeft de club fitte speelsters die topprestaties kunnen leveren. Wij zijn erg blij met deze verlenging."