GOED verbindt zich als partner aan PSV Vrouwen

Artikel
GOED verbindt zich als partner aan PSV Vrouwen

Een primeur voor PSV Vrouwen. Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het bedrijf is de eerste partner die zich specifiek aan het vrouwenvoetbal verbindt.

Eerste partner voor PSV Vrouwen
PSV en GOED ondertekenden de overeenkomst vrijdagochtend in het Philips Stadion. GOED verbindt zich exclusief als partner aan PSV Vrouwen en gaat als arbodienst samenwerken met de PSV-organisatie. Directeur Emile van der Linde van GOED toont zich verheugd over de verbintenis “We hopen de kennis die wij als arbodienst van andere betaald voetbal organisaties meenemen, te kunnen benutten voor en bij PSV. En we zullen de topsportmentaliteit van de club en PSV Vrouwen van harte adopteren in onze werkwijze en visie.”

Voortrekkersrol in sponsoring vrouwenvoetbal
“Dit is een belangrijke stap voor PSV Vrouwen en een mooie mijlpaal voor het vrouwenvoetbal binnen onze club”, zegt directielid Peter Fossen namens PSV. GOED heeft een onderscheidend karakter en kiest vol enthousiasme en overtuiging voor PSV Vrouwen. Met dit partnership claimt GOED een voortrekkersrol in sponsoring van ons vrouwenteam. Ik verwacht dat met GOED aan boord meerdere sponsors zullen volgen en gaan met hen in ieder geval een uitdagende periode tegemoet.” Voor PSV Vrouwen is een scherpe propositie ingericht, die past bij het toegankelijke karakter van het vrouwenvoetbal en de ambities van een topclub. GOED geeft als eerste partner het goede voorbeeld en toont aan te geloven in de snelst groeiende sport van Nederland.

Gezondheid Onder Eén Dak   
De naam GOED staat voor Gezondheid Onder Eén Dak. Het bedrijf is geen doorsnee arbodienstverlener en ziet zichzelf als partner van de opdrachtgevers met een eigen energieke manier van werken. Het streven is om gezamenlijk met de opdrachtgever het maximaal rendement uit de inzetbaarheid te halen. GOED vormt één adres voor alles rond Integraal Gezondheid Management binnen een organisatie. Met één vaste contactpersoon en een armada aan kennis. Het bedrijf gaat voor goed werkgeverschap met ziel en zakelijkheid. Wil jij graag meer weten over de diensten van GOED? Klik hier.

Bekijk ook