Geslaagde clinic PSV FUNdament en OJC Rosmalen

Artikel
Geslaagde clinic PSV FUNdament en OJC Rosmalen

Ruim 350 voetballers genoten op zaterdag 7 november van een voetbalclinic bij de PSV FUNdamentlocatie OJC Rosmalen. In een periode waarin er geen competitiewedstrijden mogelijk zijn, bundelden de trainers van PSV en OJC hun krachten voor een geslaagde voetbaldag voor de jongste jeugd.

De organisatie van de dag stond onder leiding van Youri Tooren, PSV FUNdament O11-trainer op locatie Rosmalen. Hij werd bij de uitvoering geholpen door twee coördinatoren en zeven collega-trainers van het PSV FUNdament, OJC teambegeleiders- en trainers en diverse PSV regioscouts ten behoeve van de interne scouting bij OJC Rosmalen.

Ruim 350 voetballende jongens en meiden, verdeeld over twee groepen in de leeftijdscategorieën O8 tot en met O12, genoten in de ochtend en middag van een zonnige voetbaldag op het sportpark van OJC Rosmalen. Onder leiding van PSV- en OJC trainers werden zestien oefenvormen gedraaid. De voetbalclinic varieerde van een afwerkvorm, tot een chaosvorm, van straatvoetbal tot een slidingspel en uiteraard ook partijspellen, dit allemaal in circuit vorm met doordraaiende groepen.

Dit initiatief zorgde zaterdag voor een 100% opkomst bij de leden van OJC Rosmalen en vooral veel lachende en uitgelaten kinderen op het voetbalveld. Elke deelnemer keerde na afloop moe en voldaan huiswaarts en ontving nog een eigen certificaat als aandenken voor de voetbalclinic. Ook namens de organisatie wordt er teruggekeken op een succesvolle dag!