Forse nederlaag Jong PSV in Emmen

1 min

Jong PSV is in de JenS Vesting tegen een forse nederlaag aangelopen. FC Emmen won het duel in de met 5-0. Cas Peters scoorde drie keer, de andere doelpunten werd gescoord Luis Pedro da Silva Ferreira en Leandro Resida. Het was de grootste nederlaag sinds Jong PSV uitkomt in de Jupiler League.

Andrijia Lukovic maakte vrijdagavond zijn debuur voor Jong PSV. Andrijia Lukovic maakte vrijdagavond zijn debuur voor Jong PSV.

Rentree Hermannsson; debuut Lukovic

De thuisploeg kwam al na vier minuten op voorsprong via Luis Pedro da Silva Ferreira. Daarna ging de ploeg van Darije Kalezic op zoek naar de gelijkmaker, maar voor rust werd niet meer gescoord. Na de pauze ging het hard, in een tijdsbestek van vijftien minuten scoorde Cas Peters een hattrick. Niet veel later scoorde Leandro Resida de 5-0. Bij Jong PSV maakte Hjörtur Hermannsson zijn rentree. De IJslander was lange tijd geblesseerd en speelde één helft mee. Andrijia Lukovic maakte zijn debuut. Komende dinsdag ontvangt Jong PSV N.E.C. in het Philips Stadion. De aftrap van die wedstrijd is om 20.00 uur. Meer informatie over kaartverkoop vind je <u>hier</u>.