FC PSV Magazines in de bus

Artikel
FC PSV Magazines in de bus

Afgelopen week viel bij alle FC PSV-leden een nieuw magazine op de mat. Leden tot en met tien jaar ontvangen een kleine variant. Het grote FC PSV Magazine wordt verstuurd naar leden vanaf elf jaar.

Interview met Luciano Narsingh
FC PSV-leden Leco Verbeek (12) en Joep Strooper (10) mochten onlangs samen op pad om Luciano Narsingh te interviewen. Tegen Leco vertelde Luciano dat hij het magazine zelf ook altijd leest! Joep kwam erachter dat Luciano de goal tegen FC Bayern München de mooiste in zijn carrière vindt. In beide FC PSV Magazine is te lezen wat Leco en Joep nog mee te weten zijn gekomen.

Twee FC PSV Magazines
Leden van FC PSV ontvangen vier maal per seizoen een eigen magazine. Er worden twee varianten gemaakt. In beide magazines staan de spelers van PSV centraal en komen kinderen meer te weten over hun favoriete voetballers en club. In de variant voor leden tot en met tien jaar staan extra veel puzzels. Zo komen de leden dankzij een woordzoeker dit keer meer te weten over Héctor Moreno. Leden vanaf elf jaar lezen in hun eigen magazine dit keer meer over de transfermarkt, maar ook over de Braziliaanse toppers die bij PSV hebben gevoetbald.

De fanclub voor échte PSV-fans
FC PSV is de fanclub voor jonge PSV-fans. Voor slechts € 22,50 ontvangen leden vier keer een eigen magazine, met tweemaal een cadeau. Ze maken kans op deelname aan bijzondere activiteiten, kunnen gave prijzen winnen en krijgen ieder jaar een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. Op www.fcpsv.nl vind je alle voordelen van het lidmaatschap.