FC PSV Magazine in de bus

Artikel
FC PSV Magazine in de bus

Wij zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen in de kerstvakantie, Deze week komt er namelijk weer een nieuw FC PSV Magazine uit!

Ook ditmaal brengen we twee varianten van het FC PSV Magazine uit. Op beide magazines schittert Santiago Arias op de cover. In het magazine lezen kinderen meer over de verdediger van PSV. FC PSV-leden Sophie en Yannick mochten Sam Lammers interviewen. Hun vragen en de antwoorden van de spits vind je ook in beide magazines.

Voor leden van 7 tot en met 10 jaar
In het magazine voor kinderen van zeven tot en met tien jaar kunnen leden hun PSV-kennis testen in de rubriek waar of niet waar, leren Jong PSV'ers Bram van Vlerken en Matthias Verreth hen de kapbeweging én komen ze meer te weten over Jeroen Zoet met de woordzoeker.

Voor eden van 11 tot en met 14 jaar
FC PSV-leden van elf jaar en ouder maken in hun magazine kennis met Jurich Carolina van Jong PSV. Zij lezen meer over het land van Nicolas Isimat Mirin en zien welke keuzes Steven Bergwijn maakt als hij elf stellingen krijgt voorgelegd.

Kans op gave prijzen
Benieuwd naar het magazine? Houd je brievenbus goed in de gaten! En check ook je mail even. Bij het magazine hoort ook een prijsvragenmail waarmee je weer kans maakt op gave prijzen. Geen mail ontvangen? Laat het weten via fc@psv.nl.

Ook Santiago Arias leest het FC PSV Magazine.