FANdag op 17 juli: aansluitend oefenduel tegen Wolfsburg

Artikel
FANdag op 17 juli: aansluitend oefenduel tegen Wolfsburg

Noteer alvast in de agenda: PSV FANdag 2019 vindt plaats op woensdag 17 juli. Aansluitend op de dag waarin PSV het seizoen officieus aftrapt oefent de ploeg van hoofdcoach Mark van Bommel tegen VfL Wolfsburg.

Officieuze aftrap
Met de fandag trapt PSV seizoen 2019-2020 officieus af. In en rondom het Philips Stadion zijn die dag vanaf 13.00 uur allerlei PSV-gerelateerde activiteiten te beleven. Aan het programma wordt de komende weken nog hard gewerkt. Naarmate de dag dichterbij komt, zullen we er meer over bekend maken. Houd hiervoor alle PSV-kanalen in de gaten.

Oefenwedstrijd tegen Wolfsburg
Wat wel zeker is, is dat PSV het aansluitend op de FANdag in het Philips Stadion opneemt tegen VfL Wolfsburg. De wedstrijd tegen Die Wölfe begint om 19.00 uur. De Duitsers zijn geen onbekende voor PSV: enkele seizoenen geleden speelden beide clubs tegen elkaar in de UEFA Champions League en aansluitend op dat seizoen ook tijdens een vriendschappelijk duel in China.

Kaartverkoop half juni
De wedstrijd maakt geen onderdeel uit van het officiële programma van PSV FANdag. De kaartverkoop voor PSV - VfL Wolfsburg begint medio juni en tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50 per stuk. Houd voor meer informatie hierover ook onze kanalen in de gaten.

Bekijk ook

'We hebben onszelf tekort gedaan'

Video

Shurendy Sambo tekent tot 2022

Video