Even voorstellen: Wijnen Installatietechniek B.V.

Even voorstellen: Wijnen Installatietechniek B.V.
3 min

Wijnen Installaties is een erkend landelijk opererend full-service installatiebedrijf. Een betrouwbare partner voor ontwerp, engineering, realisatie en onderhoud van uw installatie. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten voor zowel werk- als woonomgeving. Directeur Pascal Bertram stelt het bedrijf aan u voor.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“Wij hebben plaatsen in Business Club Erwin Koeman.”

Wat is de core business van uw bedrijf?

“We bieden u het beste door u ook te informeren, te adviseren en te ontzorgen met maatwerk en zekerheid. Onze gespecialiseerde vakmensen kijken samen met u welke oplossing het beste aansluit op uw wensen. Ze kijken ook naar de exploitatiekosten en alle eisen waaraan een technische installatie vandaag de dag aan moet voldoen. Laag in energieverbruik en milieuvriendelijk, bijvoorbeeld.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“In deze huidige snelle en veranderende wereld zoeken we allemaal naar een aantal zekerheden. Wijnen Installaties is uw ideale partner in de zoektocht naar een oplossing voor uw vraagstukken. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen. Wij hebben onze expertise in de installatietechniek gekoppeld aan de bouwtechniek. Hierdoor kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar totaalconcept bieden.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“We gaan de wedstrijden bezoeken met onze klanten, onze mogelijk nieuwe klanten, onze partners/leveranciers en niet te vergeten onze eigen medewerkers.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Wij zijn een bedrijf gevestigd in Eindhoven. We vinden het belangrijk dat wij niet alleen zakelijk een steentje bijdragen in Eindhoven, maar ook sportief. Vandaar dat we PSV op deze wijze een warm hart willen toedragen.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
Het uitbreiden van ons netwerk en bekendheid genereren in de regio Eindhoven.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen? Wat zoekt u zelf in het netwerk?
“Het uitbreiden van ons zakelijk netwerk en uitbreiden van ons klantenbestand.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“Dat we de beste willen zijn en dat we altijd willen winnen!”



Wijnen Installatietechniek B.V.
Boschdijk 722
5624 CL, Eindhoven
Vestigingsplaats: Eindhoven
+31 (0)402901160
info@wijneninstallaties.com

www.wijneninstallaties.com