Even voorstellen: Kingspan Unidek

Even voorstellen: Kingspan Unidek
2 min

In deze ‘Even voorstellen’ stelt Bram Geurts het bedrijf Kingspan Unidek aan u voor. Benieuwd naar één van de nieuwste leden van PSV Business. Lees dan snel verder.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“In de Business Club.”
 
Wat is de core business van uw bedrijf?
“Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve isolatie-oplossingen voor onder andere het dak en de gevel. Dit alles op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS. Onze productontwikkeling is gefocust op producten die een blijvende bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2-emissie.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Wij leveren kwaliteitsproducten die eenvoudig te verwerken zijn op de bouwplaats. In alle fases van het bouwproces biedt Kingspan Unidek meerwaarde. Als kennispartner denken wij graag mee vanaf de ontwerpfase, adviseren wij aannemers en dakdekkers en ondersteunen wij de bouwmaterialenhandelaren. Wij leiden verwerkers en voorschrijvers gratis op in de Unidek Academy en bieden als bijzondere service gratis bouwplaatsbegeleiding aan bij de start van projecten.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“We willen onze relaties graag in een andere setting en onder het genot van een hapje en drankje een gezellige avond of middag bezorgen. Daarnaast biedt PSV Business een voor ons een interessant netwerk met hopelijk nieuwe samenwerkingsverbanden in de nabije toekomst. We bezoeken de wedstrijden daarom met klanten, mogelijke nieuwe klanten en andere relaties met wie we (intensief) samenwerken.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen? Wat zoekt u zelf in het netwerk?
“Alle vraagstukken over isolatie. Of dat nu over woningbouw of utiliteitsbouw gaat, over nieuwbouw of renovatie, over seriematig of vrijstaand, over dak of gevel; kom maar op met die vragen.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“We komen natuurlijk allebei uit Brabant. Maar bovenal zijn we beiden een professionele partner met een sterk en multidisciplinair team, die allebei willen winnen.”


Kingspan Unidek
Scheiweg 26
5421 XL Gemert
0492 378 111
info@kingspanunidek.nl

www.kingspanunidek.nl