Even Voorstellen: Eric Hendriks van Safety Masters bv

Artikel
Even Voorstellen: Eric Hendriks van Safety Masters bv

Safety Masters is een totaal leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij verzorgen en ontzorgen bedrijven en de overheid op het gebied van bedrijfskleding. Enkele opdrachtgevers uit hun portefeuille zijn de gemeente Helmond en het Ministerie van Defensie. U vindt Safety Masters tijdens wedstrijden in de Erwin Koeman.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Wij zijn een klein bedrijf dat door middel van persoonlijke aandacht een grote speler op het gebied van bedrijfskleding is geworden. Het Custom Made maken van bedrijfskleding kennen we van A tot Z. De wedstrijden bezoeken we met relaties en medewerkers. De hoofdmoot is dan de gezelligheid en een mooie wedstrijd te bekijken.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business heeft gekozen?
“Als trouwe supporter ga ik al jaren met mijn kinderen naar PSV. Ik wilde dat gaan combineren met business. Daarom combineren we nu zakelijk en ontspanning. Graag nodig ik mijn relaties uit in een gezellige ambiance, dat kan bij PSV. Daarnaast is het dankzij alle leuke evenementen een leuke netwerkomgeving.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Wij hopen de regionale bekendheid van Safety Masters te vergroten. Daarnaast reken ik bij PSV Business op een hoop gezelligheid.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“De Brabantse gezelligheid en gastvrijheid.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Berry van Aerle. Dat was een echte doorzetter, iemand die je telkens weer tegenkwam in een wedstrijd. Ons bedrijf is op dezelfde waarden gebouwd.”


Contactgegevens Safety Masters BV
Adres: Lage Dijk 24A
Postcode: 5705 BZ
Vestigingsplaats: Helmond
Telefoonnummer: 0651603302
E-mailadres: info@safetymasters.nl
Website: www.safetymasters.nl

Bekijk ook