Eerste contract Snellenberg bij PSV Vrouwen

Eerste contract Snellenberg bij PSV Vrouwen
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen heeft Maxime Snellenberg vastgelegd. Het 17-jarige talent is de komende drie seizoenen speelster van het vrouwenteam van PSV.

Doorstroming
Snellenberg tekende in het bijzijn van haar trotse ouders, management FlowSports en Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers haar meerjarige verbintenis. De Helmondse jeugdinternational van Oranje O19 traint al op vaste basis mee bij PSV Vrouwen en is de tweede speelster van het beloftenteam die in korte tijd doorstroomt naar het eerste vrouwenelftal. Snellenberg heeft het droomdebuut van menig voetbalster al op haar naam staan. De 17-jarige maakte haar eerste minuten voor PSV in de UEFA Women’s Champions League tegen FC Barcelona in Estadi Johan Cruyff.

Minuten maken
Snellenberg: ‘’Ik ben erg blij en trots dat ik mijn eerste contract mag tekenen voor deze mooie club. Mijn debuut in de UWCL was onvergetelijk om mee te maken. Je hebt het hoogste niveau mogen ervaren en weet waar je uiteindelijk naartoe wilt werken. Ik hoop eerst meer minuten te mogen gaan maken in het PSV-shirt en mezelf in de basis te spelen. Dat is mijn belangrijkste doel voor nu!”

PSV Vrouwen
psvvrouwen
Vrouwen