Duizenden euro’s voor PSV Foundation

Duizenden euro’s voor PSV Foundation
1 min

De online veiling in de Meer dan Voetbal-campagneweek heeft PSV Foundation een mooi bedrag opgeleverd. In totaal krijgt de maatschappelijke stichting van de club € 4080,-

Schoenen van Malen  
Supporters en verzamelaars konden  de afgelopen week beiden op verschillende unieke PSV-items, zoals de aanvoerdersband van Denzel Dumfries of een plaatsje op de selectiefoto van komend seizoen. De schoenen van Donyell Malen brachten het meeste geld op (€ 755,-). De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs, zodat zij ook hun goede werk in de maatschappij kunnen voortzetten na de coronacrisis.

Meer dan Voetbal-campagneweek
Met de campagne laat het betaald voetbal zien dat de profclubs meer zijn dan voetbal. De 34 clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voeren jaarlijks tussen de 500 en 1.000 maatschappelijk projecten en activiteiten, gericht op onder andere het tegengaan van eenzaamheid, versterken van het zelfvertrouwen, bevorderen van een gezondere levensstijl en het begeleiden van mensen naar werk.