Drietal PSV-talenten staat voor debuut

Artikel
Drietal PSV-talenten staat voor debuut

Jong PSV begint vrijdagavond met een stadsderby aan een nieuw seizoen profvoetbal. In de Keuken Kampioen Divisie ontvangt de ploeg van trainer Dennis Haar FC Eindhoven op De Herdgang. Haar beschikt over een selectie waarin drie PSV-talenten voor hun profdebuut staan.

Catic, Schoonbrood, Aboukhlal      
Dat zijn de door PSV-opgeleide Amar Catic, Robin Schoonbrood en Zakaria Aboukhlal. Het drietal doorliep op De Herdgang verschillende jeugdelftallen en is dit seizoen definitief aangesloten bij Jong PSV. Naast hen zijn ook de regelmatig met het eerste meetrainende Jordan Teze, Michal Sadilek en Joël Piroe in de wedstrijdselectie van Jong PSV opgenomen.

Regels beloftenteams     
Voor de beloftenteams gelden met ingang van dit seizoen nieuwe regels met betrekking tot het opstellen van spelers die deel uitmaken van de A-selectie. Enkel spelers van 23 jaar of jonger mogen nog uitkomen voor Jong PSV, bovendien mogen deze spelers enkel nog op het wedstrijdformulier van Jong PSV staan als ze niet al op het wedstrijdformulier van PSV 1 hebben gestaan. Vanuit de eerste selectie sluiten vanavond daarom Ramon Lundqvist, Maxi Romero en Yanick van Osch aan.

Bekijk ook

Top 10 Goals | Joëlle Smits

Video

PSV Work Out | Full kneeling squat

Video

Top 10 Goals | Nadia Coolen

Video