Doelpuntrijk weekend voor PSV-jeugdteams

Artikel
Doelpuntrijk weekend voor PSV-jeugdteams

De eerste competitie- en bekerwedstrijden komen er aan voor de jeugdteams van PSV. Nu wordt er nog volop geoefend tegen andere ploegen. Een blik op de uitslagen van de oefenwedstrijden van afgelopen weekend.

PSV O13 wordt tweede op internationaal toernooi
PSV O13 speelde dit weekend op het internationale Salland Electronics Tournament in Zutphen. De jongens speelden tegen leeftijdsgenoten van onder andere Bayer Leverkusen, Anderlecht, Valencia, Vitesse en KRC Genk. De jonge ploeg mag terugkijken op een succesvol toernooi, ze eindigden op de tweede plaats.

Babadi maakt hattrick voor PSV O15
De jongens van PSV O15 wonnen met 4-1 een oefenwedstrijd van AZ O15 op PSV Campus De Herdgang. Uitblinker van de Eindhovenaren was Isaac Babadi, die het net drie keer wist te vinden. Ook Jason van Duiven scoorde voor PSV.

PSV O16 heeft meer moeite met AZ
Ook PSV O16 speelde een thuiswedstrijd tegen de Alkmaarse ploeg. Deze was echter minder succesvol. De oefenwedstrijd eindigde 0-3 voor AZ. Zaterdag 31 augustus speelt PSV 016 een bekerwedstrijd tegen Alphense Boys JO17-1.

PSV O19 behoudt goede vorm tegen Sparta
Na een goede prestatie van PSV O19 bij de Otten Cup zetten de jongens van Ruud van Nistelrooy de goede lijn door tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De score werd geopend door een eigen doelpunt van de Rotterdammers. Nigel Thomas benutte een penalty en tikte een voorzet van Pigmans binnen om er 3-0 van te maken. Sparta wist uiteindelijk ook nog te scoren om de 3-1 eindstand op het bord te zetten.


Voetbalgevecht van PSV O17 levert geen winnaar op

PSV O17 was te gast in Amsterdam voor een oefenwedstrijd tegen Ajax O17. Het werd een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten, maar door een 3-3 eindstand leverde het geen winnaar op. De PSV-doelpunten kwamen van Johan Bakayoko, Livano Comenencia en Dylan Hopman.