Dessing tekent bij PSV Vrouwen

Dessing tekent bij PSV Vrouwen
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zich met ingang van het nieuwe seizoen versterkt met Shanique Dessing. De vleugelaanvalster komt over ADO Den Haag. Dessing tekent voor drie seizoenen in Eindhoven.

Shanique Dessing heeft donderdagochtend in het Philips Stadion haar handtekening gezet onder een verbintenis die haar tot juli 2025 aan PSV Vrouwen verbindt. De technische vleugelspeelster komt de voorhoede van het team per 1 juli versterken. Dessing is momenteel in de laatste fase van haar revalidatie van een zware knieblessure die ze opliep in aanloop naar de bekerfinale van 2021, waar PSV en ADO Den Haag tegenover elkaar stonden. De 21-jarige Dessing speelt sinds 2016 in Den Haag en blijft teamgenoot van Gwyneth Hendriks, de verdedigster die eveneens de overstap naar PSV Vrouwen maakt.

Dessing is verheugd over haar nieuwe uitdaging in Eindhoven, “Er spreekt veel vertrouwen uit dat ik juist op dit moment de overstap kan maken naar PSV. Het is een erg mooie kans. Alles is aanwezig om hier een betere speelster te worden en mijn grenzen te verleggen. Ik kijk er naar uit om weer op het veld te staan en in de aanval een belangrijke bijdrage voor het team te gaan leveren.”

Shanique Dessing is de vijfde aanwinst die door manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers is vastgelegd.