Definitief | PSV versterkt selectie met Anwar El Ghazi

Definitief | PSV versterkt selectie met Anwar El Ghazi
2 min
PSV1

PSV neemt Anwar El Ghazi over van Aston Villa. De 27-jarige multi-inzetbare aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend in Eindhoven. El Ghazi voegt zich na de wedstrijd met FC Volendam bij de selectie van Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij.

Kwaliteitsimpuls
Directeur Voetbalzaken John de Jong vertelt dat El Ghazi een kwaliteitsimpuls voor PSV is. “Wij wilden graag een veelzijdige, ervaren aanvaller aan de selectie toevoegen. Ik ben blij dat dat vandaag gelukt is”, zegt De Jong over de komst van de tweevoudig Oranje-international. “Met Anwar hebben we iemand binnengehaald die zich bewezen heeft in de top van de Eredivisie en in het verleden meerdere seizoenen goed presteerde in het buitenland. Anwar heeft de kwaliteiten om een man te passeren, is doelgericht en hij kan op alle drie de posities in de voorhoede spelen. We verwachten dat hij snel van waarde kan zijn voor PSV.”

Maak kennis met Anwar
El Ghazi is de negende speler die de selectie deze zomer versterkt. Eerder trok PSV Luuk de Jong, Walter Benitez, Xavi Simons, Guus Til, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Savio en Jarrad Branthwaite aan. Net als bij hen liepen we mee tijdens de eerste 24 uur van El Ghazi als PSV’er. Hier zie je hoe die dag eruit zag. In dit bericht stellen we El Ghazi uitgebreid aan je voor  en spreekt de nieuwste aanwinst van PSV over zijn terugkeer naar Nederland.