Definitief | PSV neemt Guus Til over van Spartak Moskou

Artikel
Definitief | PSV neemt Guus Til over van Spartak Moskou

PSV neemt Guus Til per direct over van Spartak Moskou. De 24-jarige middenvelder zette maandagochtend zijn handtekening onder een contract dat loopt tot medio 2026. Til voegt zich vandaag al bij de selectie en vertrekt met PSV op trainingskamp naar Duitsland.

Specifieke kwaliteiten  
Directeur Voetbalzaken John de Jong volgt Guus Til al langere tijd. Hij vertelt dat de aanwinst diepgang en scorend vermogen aan het middenveld van PSV toevoegt: “Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden. Afgelopen jaar heeft hij ons beeld bevestigd door in alle competities bij elkaar opgeteld 21 doelpunten te maken en zichzelf weer in Oranje te spelen. Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest.”

Maak kennis met Guus
Guus Til verbleef afgelopen weekend al in Eindhoven. De vijfvoudig Oranje-international werd medisch gekeurd bij Medisch Partner TopSupport. Daar waren wij natuurlijk bij. Hier lees je alles over de keuze van de voormalig uitblinker van AZ en Feyenoord. Later vandaag vind je natuurlijk meer (video)materiaal van Til als PSV’er. Ook zijn we bij de selectie die vanaf vandaag en tot zondagavond in Duitsland is.