Definitief | PSV huurt Ki-Jana Hoever

Artikel
Definitief | PSV huurt Ki-Jana Hoever

PSV voegt Ki-Jana Hoever per direct toe aan de selectie. De club huurt de 20-jarige verdediger voor een seizoen van Premier League-club Wolverhampton Wanderers.

Snel handelen  
Directeur Voetbalzaken John de Jong legt uit waarom hij Hoever zo snel mogelijk aan de selectie van PSV wilde toevoegen: “We huren Ki-Jana omdat we overtuigd zijn van zijn kwaliteiten en het van doorslaggevend belang vinden dat hij al vroeg in de voorbereiding aansluit. Een huur met koopoptie was voor Wolverhampton op dit moment onbespreekbaar. Zij hebben nog maar kort geleden een fikse transfersom voor Ki-Jana betaald. Wij wilden het risico tot wekenlange onderhandelingen niet lopen en hebben daarom snel gehandeld.”

Potentie  
“Ki-Jana is toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij heeft ontzettend veel talent en niet voor niets op jonge leeftijd al tientallen wedstrijden in de Premier League gespeeld”, vervolgt De Jong. “Hij krijgt de kans om zich bij PSV als rechtervleugelverdediger door te ontwikkelen. Dat is in onze ogen zijn sterkste positie.”

Maak kennis met Ki-Jana
Ki-Jana Hoever is de derde versterking voor PSV tijdens deze transferperiode. Aan het begin van deze week zetten Boy Waterman en Walter Benitez hun eerste stappen op PSV Campus De Herdgang (First Team). Net als hen, stellen we Ki-Jana uitgebreid aan je voor. De afgelopen dagen waren we bij zijn medische keuring, aankomst bij PSV en eerste stappen in ons shirt. Ki-Jana reageert in dit artikel op zijn overstap naar Eindhoven.