De Jong baalt: ‘Er kan nog heel veel gebeuren’

Artikel
De Jong baalt: ‘Er kan nog heel veel gebeuren’

Natuurlijk baalde Luuk de Jong enorm van het puntenverlies van PSV tegen Vitesse. Door een 3-3 gelijkspel is zijn ploeg niet langer koploper van de Eredivisie. Tegelijkertijd klonk hij strijdbaar. “Er kan nog zoveel gebeuren. Wij blijven knokken zoals we dat altijd hebben gedaan.”

Druk   
Door het gelijkspel tegen de Arnhemmers is Ajax PSV op doelsaldo voorbij. Het verschil in doelpunten bedraag 9 in het voordeel van de Amsterdammers. “We spelen nog vijf wedstrijden waarin we keihard zullen blijven vechten. Wij blijven met dezelfde instelling het veld ingaan. De druk zal ergens anders gaan liggen. Dat hoort ook bij sport”, sprak De Jong bij FOX Sports.

Wereldpot Pasveer
De aanvoerder van PSV zette zijn ploeg nog wel op gelijke hoogte, maar zag dat zijn team niet kon doordrukken. “We hebben er genoeg kansen voor gehad”, vond hij. “Pasveer (de doelman van Vitesse, red.) liet helaas vandaag veel moois zien. Het is balen dat hij zo’n wereldpot keept. Tegelijkertijd mag je zelf nooit drie tegengoals krijgen. Maar we moeten door en er kan nog van alles gebeuren.”