Contract voor jeugdspeler Clint Leemans

Contract voor jeugdspeler Clint Leemans
1 min

Jeugdspeler Clint Leemans (PSV A1) heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract voor de komende drie seizoenen. De 17-jarige Veldhovenaar tekende in het Philips Stadion in bijzijn van zijn familie een verbintenis tot en met 2016. Komend seizoen zal Leemans opnieuw uitkomen in PSV A1.

Leemans: “Nu begint het pas”
Clint Leemans, ook jeugdinternational van Oranje onder 18, speelt al sinds 2004-2005 bij PSV. Hij begon in de E3 en begint dus komend seizoen aan zijn tiende voetbaljaargang sinds hij bij PSV zit. De verdedigende middenvelder maakte afgelopen seizoen deel uit van de selectie van PSV A1 waarmee hij met Phillip Cocu als trainer onder andere tweede werd in de competitie en recent nog de beker voor A-junioren veroverde. “Dit is een mooi begin, maar nu begint het pas”, zei Leemans (15 september 1995) nadat hij en technisch manager Marcel Brands hadden getekend. “Ik heb er hard voor gewerkt. Dit is een mooie beloning daarvoor, maar nu moet ik het waarmaken.”

Een handdruk en felicitatie van technisch manager Marcel Brands. Een handdruk en felicitatie van technisch manager Marcel Brands.