Cocu verwelkomt Narsingh terug

Cocu verwelkomt Narsingh terug
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu verwelkomde Luciano Narsingh de afgelopen week terug op het trainingsveld. De aanvaller, die de afgelopen twee wedstrijden miste, is fit genoeg voor een plaats in de wedstrijdselectie voor het duel tegen FC Twente, zo gaf Cocu aan op de persconferentie.

‘Prestaties Twente heel knap’
PSV neemt het zaterdag om 19.45 uur in het Philips Stadion op tegen de ploeg uit Enschede, die ondanks een roerig jaar, waarin een faillissement dreigde, op een zesde plaats in de Eredivisie staat. “Dat is heel knap”, aldus Cocu. “Daar verdient de trainer (René Hake red.) complimenten voor. Hij is altijd rustig gebleven en heeft met de club met beperkte middelen een goede selectie weten samen te stellen. Het is een ploeg met veel creativiteit en een team waar we respect voor moeten hebben.”

Willems 
Cocu moet het tegen FC Twente nog stellen zonder Jürgen Locadia, Siem de Jong, Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet. “Zoet moet de interlandperiode gebruiken om fit te raken. Voor Siem komt het duel simpelweg te vroeg.” Jetro Willems is in tegenstelling tot het viertal wel fit, maar kreeg een andere tegenslag te verwerken. Hij werd door bondscoach Danny Blind gepasseerd voor een plaats in de selectie van Oranje. “Hij moet zich terug knokken”, sprak Cocu. “Ik ben er van overtuigd dat het hem gaat lukken. Zelf vond ik dat hij weer langzaam beter aan het worden was. Alleen tegen Bayern München waren we ontevreden over hem.”