Cocu verwacht pittig duel in Zwolle

Cocu verwacht pittig duel in Zwolle
2 min

De interlandperiode zit er weer op en de internationals zijn weer terug op De Herdgang. Zondag wacht een duel met PEC Zwolle, de nummer drie van de Eredivisie. Hoofdcoach Phillip Cocu verwacht een uitdagende wedstrijd. “PEC Zwolle staat als team erg goed. Het is een hechte eenheid en het vertrouwen is groot bij de ploeg van Van ’t Schip”, sprak hij vrijdagmiddag op De Herdgang in zijn vooruitblik naar PEC Zwolle – PSV.

Goede gevoel koesteren
Het team van Cocu is tot op dit moment helemaal compleet en fit. Cocu is tevreden: “We hebben weer kunnen trainen met de volledige groep. Ik zie op de training veel dingen terug van voor de interlandperiode, dat geeft mij veel vertrouwen en een goed gevoel.” Dat gevoel wil Cocu koesteren, want PSV wacht een blok met pittige wedstrijden, met onder andere een bekerwedstrijd en midweeks programma. “Als we ook daar goed resultaten kunnen halen geeft dat weer meer vertrouwen richting de tweede seizoenshelft”, aldus Cocu.

Nummer drie PEC Zwolle

Eenvoudig wordt het zondag zeker niet, verwacht Cocu: “Het zal een pittige wedstrijd worden. Het elftal van PEC Zwolle straalt veel plezier uit en het vertrouwen onderling lijkt groot. Het is bovendien een vrij complete ploeg die goed aanvalt en verdedigt.”