Cocu geniet van goed spel PSV

Cocu geniet van goed spel PSV
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu heeft in de tweede helft genoten van hoe gepassioneerd PSV speelde. Dat zei hij op de persconferentie na afloop van de 3-1 overwinning op PEC Zwolle.

Cocu looft spel van PSV
“We speelden de eerste 25 minuten uitstekend”, begon Cocu. “We hadden hier naartoe geleefd. Dan zit het mee en kom je snel op voorsprong. Helaas maken we de 2-0 niet en komen zij op 1-1. Ik vond dat we toen even de samenhang kwijt waren en PEC begon gedurfd en goed te spelen. In de rust hebben we afgesproken om het tempo hoog te houden. Warner Hahn hield PEC lang in de wedstrijd, maar gelukkig scoren we er wel twee. Ik heb genoten van de ploeg in de tweede helft. We hebben tot de laatste seconde gejaagd om de score zo hoog mogelijk uit te laten vallen. Het bleef bij 3-1, maar het is een verdiende overwinning”, aldus Cocu.

Jans complimenteert Hahn
“Het was zo ongeveer de hele wedstrijd Hahn tegen PSV. Hij was de held, want hij pakte alles”, aldus Zwolle-coach Ron Jans. “En daar mochten we blij mee zijn, want vooral in de eerste twintig minuten van de tweede helft was het verschrikkelijk. Toch viel de gelijkmaker en begon PSV het moeilijk te krijgen. In de rust zei ik dat ik in een wonder geloofde, maar helaas miste Jesper Drost de kans op de 1-2. Maar uiteindelijk is de overwinning van PSV dik en dik verdiend, als je ziet hoeveel kansen het heeft gekregen. Ik hoop dat Hahn volgend seizoen ook nog bij ons speelt”, besloot Jans.