BurgGolf Gendersteyn per direct thuisbaan PSV Business

Artikel
BurgGolf Gendersteyn per direct thuisbaan PSV Business

PSV heeft een samenwerkingsverband gesloten met BurgGolf Gendersteyn. De golfbaan, gelegen in Veldhoven, is per direct de nieuwe homecourse van de club.

Netwerkevenementen
BurgGolf Gendersteyn zal voornamelijk gebruikt gaan worden door PSV Business. De komende jaren zal de club er meerdere golf- en netwerkevenementen organiseren, zoals golfdagen en een PSV Business golfcompetitie. Daarnaast wordt er in samenwerking met BurgGolf Gendersteyn een PSV Golf Academy opgezet. “Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen BurgGolf Gendersteyn en PSV en kijken uit naar een sportieve relatie”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen.

Afscheid en warm welkom
PSV neemt met de overstap tegelijkertijd afscheid van Golfclub Welschap, waarmee het de afgelopen 25 jaar een samenwerking had. Janssen: “Met veel dankbaarheid en tevredenheid kijken wij terug op deze jarenlange samenwerking. Door omstandigheden was PSV genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe homecourse. We kwamen snel uit bij BurgGolf en zijn ervan overtuigd ook met hen een mooie, duurzame relatie op te bouwen.”

Ook BurgGolf Gendersteyn kijkt uit naar een mooie samenwerking met PSV de komende jaren. “Wij kijken uit naar een kennismaking met de businessleden van PSV en zetten graag het golfspel in als zakelijk middel”, reageert Jentien van Pel, General Manager van BurgGolf Gendersteyn. Evianne Bouw, Manager Sales & Events: “ Wij staan in de startblokken om de diverse activiteiten op de golfbaan te organiseren voor PSV Business.“