Broers Rommens tekenen bij PSV

Artikel
Broers Rommens tekenen bij PSV

Philippe en Olivier Rommens hebben donderdagmiddag in het Philips Stadion allebei voor het eerst een contract ondertekend bij PSV. Philippe tekende voor drie jaar, Olivier zette zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis.

Seizoen 2006-2007
Dat gebeurde in bijzijn van technisch manager Marcel Brands van PSV. De Belgische broers (respectievelijk 18 en 20) spelen al sinds het seizoen 2006-2007 in de jeugdopleiding van PSV. Philippe begon in de E-jeugd en maakt nu onderdeel uit van PSV O19. Olivier komt uit voor Jong PSV en begon in de D-jeugd van PSV. Technisch manager Brands is zeer content met de eerste contracten van de gebroeders Rommens.

De broers Olivier en Phillipe Rommens dolgelukkig met hun eerste contract bij PSV | © Pics United De broers Olivier en Phillipe Rommens dolgelukkig met hun eerste contract bij PSV | © Pics United

Bijzondere gelegenheid
Voor Brands was het tamelijk bijzonder om twee broers tegelijkertijd aan PSV te verbinden. Eerder deed hij dat met de gebroeders Bertrams, maar nu dus ook met de familie Rommens. In bijzijn van de ouders feliciteerde Brands Olivier en Philippe met hun contracten. “Heel veel succes en ik hoop dat we nog veel van jullie zullen horen”, aldus Brands donderdagmiddag.