Boek een PSV Stadiontour in de vakantie

Boek een PSV Stadiontour in de vakantie
2 min

PSV, het Philips Stadion, meer dan honderd jaar historie. Kom in de vakantie naar de Frederiklaan in Eindhoven voor een Stadiontour in de mooiste en de modernste voetbaltempel van Nederland.

Ontdek waar jouw helden zich omkleden en voorbereiden op de wedstrijd. Betreedt als een echte PSV-er het heilige gras en laat je verrassen door een schitterende prijzenkast in het PSV Museum. PSV kijkt uit naar jullie komst op woensdag 14 februari tot en met zaterdag 17 februari. Ook volgende week zijn de Stadiontours beschikbaar van maandag 19 februari tot en met 24 februari. Klik hieronder op de knop ‘bestellen’ en je ziet de exacte tijden voor een Stadiontour.

Bestellen

Bezoek de kleedkamer
Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers. Ook kom je op de meest bijzondere plekken zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke verhalen en belevingen over PSV. Volwassenen betalen voor een Stadiontour € 16,50, kinderen vanaf 4 jaar € 14,50, de allerjongsten mogen gratis mee.

Inclusief museumbezoek en souvenir
Nu je alles weet over het Philips Stadion, is het tijd voor een geweldige kijk in de clubhistorie. Met een bezoek aan het museum maak je je jouw dag, bij jouw PSV helemaal compleet. Na afloop van het PSV Museum heb je ook nog de mogelijkheid om een gratis drankje te nuttigen in eetcafé De Verlenging.

Tijden
De PSV Stadiontour start elke dag (m.u.v. zon- en feestdagen, Europese wedstrijddagen en de dag voorafgaand deze wedstrijd). Kijk in het reserveringssysteem voor de actuele beschikbaarheid. Een tour duurt ongeveer een uur en start bij de PSV FANstore, ingang 17 van het Philips Stadion.

Alle informatie nog eens rustig teruglezen? Kijk hier.