Bijzonder Captains Dinner in ’s-Hertogenbosch

Artikel
Bijzonder Captains Dinner in ’s-Hertogenbosch

Het jaarlijkse Captains Dinner vond dinsdagavond op een wel heel bijzondere locatie plaats. In het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenboch kwam de top van het Nederlandse en aan PSV gelieerde bedrijfsleven samen om te dineren tussen werken van kunstschilder Jheronimus Bosch.

Traditie
Eenmaal per jaar organiseert PSV een diner op het allerhoogste niveau, genaamd het Captains Dinner. Een mooie traditie waar een select gezelschap van grootste sponsors, partners, ‘captains of industry’, kopstukken uit het bedrijfsleven en natuurlijk de echte captain, Luuk de Jong, hoofdcoach Phillip Cocu, het bestuur van PSV en de raad van commissarissen van de club bij aanwezig zijn. Dit jaar was er in het bijzonder aandacht voor de band tussen PSV en scheidend shirtsponsor Philips. Uit handen van algemeen directeur Toon Gerbrands ontving Frans van Houten, bestuursvoorzitter en CEO van Philips, als eerste de PSV Heritage Kit, het eerbetoon van PSV aan het 34-jarige shirtsponsorschap van de oprichter. Een geschenk dat ook de overige aanwezigen ontvingen.

Philips
Na de overhandiging nam Frans van Houten zelf het woord en vertelde hij trots te zijn om bij te kunnen dragen aan de totstandkoming van de volgende fase van de club, onder meer door de ruimte op het shirt af te staan voor een andere sponsor. Ook waren er toespraken van onder anderen Marcel Brands – die met een knipoog aangaf deze avond graag te hadden verplaatst, verwijzend naar de kwartfinale van de UEFA Champions League die Atlético Madrid dinsdagavond speelde – en Phillip Cocu.

Dankwoord Cocu
Cocu sloot de avond af met een dankwoord en roemde daarin vooral de steun van de bedrijven aan PSV, de afgelopen jaren. “Pas in mindere tijden leer je mensen echt kennen. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt om PSV weer terug aan de top te krijgen. Dat is mede dankzij de steun van alle vandaag aanwezigen gelukt. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de volgende stappen te zetten”, besloot Cocu. Hieronder een uitgebreide foto-impressie van het Captains Dinner in ‘s-Hertogenbosch.