Bied op deze unieke, gedragen PSV-shirts

Artikel
Bied op deze unieke, gedragen PSV-shirts

Wil jij een uniek PSV-shirt en tegelijkertijd de PSV Foundation steunen? De shirts waarin PSV het zaterdagavond opnam tegen Vitesse met daarop het speciale 75 jaar-vrijheidslogo worden geveild. Bemachtig een uniek stuk voetbalhistorie.

BIED MEE

Bieden vanaf de aftrap 
Vanaf nu tot en met woensdagavond aanstaande, 20.45 uur kun je bieden op de unieke, gedragen shirts. Blijkt dat jij dan het hoogste bod hebt gedaan, dan ontvang je een gedragen, ongewassen én gesigneerd PSV-shirt. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de PSV Foundation.

Binnen 24 uur van jou
Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. De shirts zijn dus snel bij jou in huis. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

De PSV Foundation
PSV draagt al meer dan honderd jaar op een positieve manier bij aan de hedendaagse maatschappij. De maatschappelijke sportvereniging voor Philips-medewerkers is uitgegroeid tot een internationale voetbalclub waar betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat. Sinds januari 2017 zijn deze maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. .

Bekijk ook