Bereid je voor op het seizoen via PSV Soccer School

Bereid je voor op het seizoen via PSV Soccer School
2 min

De PSV Soccer School bereidt jou deze zomer voor op het aankomende voetbalseizoen. Train vanaf begin augustus vijf weken lang aan je fitheid, scherpte en techniek tijdens de PSV Soccer School vijfweekse.

Vijf unieke trainingen
In vijf weken tijd worden deelnemers deze zomer dankzij verschillende oefeningen op PSV Campus De Herdgang getraind om fit te blijven gedurende de zomermaanden. Onze professionele trainers hebben een uniek trainingsprogramma opgesteld waarmee jij in topconditie de zomer doorkomt.

Voor wie is het?
Alle voetballers van 6 tot 14 jaar zijn van harte welkom bij de PSV Soccer School vijfweekse. Welk niveau je hebt maakt niet uit, de trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Wat krijg je en wat kost het? 
Om mee te doen aan de PSV Soccer School vijfweekse betaal je € 119,-. Dit is inclusief vijf trainingen onder professionele begeleiding, een PSV Soccer School-tenue ter waarde van € 45,-, een goodiebag plus bidon en een certificaat van deelname. Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Klik dan op onderstaande button.

Naar de aanmeldpagina