Ajax – PSV in het Philips Stadion

Ruim 500 FC PSV-leden waren gisteren samen met hun ouders naar het Philips Stadion gekomen om de wedstrijd Ajax – PSV te kijken. De wedstrijd werd uitgezonden op de grote schermen. Helaas lukte het PSV niet om de laatste wedstrijd voor de winterstop te winnen, maar ondanks de uitslag hadden de leden toch een leuke middag.

Kijkje in de kleedkamer
Vanaf 15.00 uur stroomden de leden langzaam binnen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een consumptiemunt en een bonnetje voor de loterij. De leden mochten een kijkje nemen in de kleedkamers van PSV en konden foto’s maken in de dug-out. Rond 16.15 uur werd er overgeschakeld naar de Amsterdam Arena.

Loterij met PSV-prijzen
Na een spannende eerste helft, was het in de rust tijd voor de loterij. In een kwartier tijd vlogen er maar liefst honderd prijzen uit. Van spelerskaarten en sjaals tot wedstrijdkaarten voor PSV – Ajax en gedragen voetbalschoenen. In de tweede helft zagen de leden hoe Ajax op voorsprong kwam. Gelukkig wist Siem de Jong er in de 80e minuut 1-1 van te maken, zodat er toch nog gejuicht kon worden in het Philips Stadion.