Adam Maher verhuurd aan FK Osmanlispor

Artikel
Adam Maher verhuurd aan FK Osmanlispor

Adam Maher komt de rest van het seizoen uit voor de Turkse eredivisionist en UEFA Europa League-deelnemer FK Osmanlispor. PSV en de Turkse club kwamen woensdag een huurovereenkomst voor de duur van een jaar overeen. Maher, die tweemaal kampioen werd met PSV, tekent zijn huurcontract in Turkije.

Drie seizoenen PSV, vier prijzen
Adam Maher kwam in de zomer van 2013 naar PSV en werd na een vierde plaats in zijn eerste seizoen tweemaal kampioen met PSV. Ook won hij tweemaal de Johan Cruijff Schaal met de club. Zijn tweede jaar in het Philips Stadion was voor Maher het succesvolst. In 31 wedstrijden, waarvan het merendeel als basisspeler, scoorde de middenvelder 7 keer. In totaal speelde hij in dienst van PSV iets meer dan honderd duels. Zijn voorlopig laatste minuten in het shirt van PSV maakte hij vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Daarin scoorde hij de 4-2. Het contract van Maher loopt nog tot de zomer van 2018 door bij PSV.

Bedankt voor je inzet de afgelopen seizoen, Adam. Veel succes in Turkije! Bedankt voor je inzet de afgelopen seizoen, Adam. Veel succes in Turkije!

Bekijk ook

`We blijven groeien`

Video

Bertalan Kun: 'We draaien lekker'

Video