Adam Maher officieel gepresenteerd

Adam Maher officieel gepresenteerd
2 min
PSV1

PSV heeft maandag na afloop van de eerste training Adam Maher (19) officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De middenvelder tekende in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven, waarna zij samen de aanwezige pers te woord stonden. Maher gaat bij PSV spelen met rugnummer 6.

Adam Maher, officieel PSV’er. Adam Maher, officieel PSV’er.

Warm onthaal
Nadat de middenvelder zich een weg had gebaand door een erehaag van dolenthousiaste PSV-supporters, toonde Maher zich in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands voor het eerst in PSV-shirt. “Ik heb anderhalf jaar geleden al geroepen dat ik graag naar PSV wilde. Ik ben blij dat het nu eindelijk zover is”, zei de trotse middenvelder tegen de verzamelde journalisten in de perskamer op De Herdgang.

De supporters gaven Adam Maher maandagmiddag een warm onthaal. De supporters gaven Adam Maher maandagmiddag een warm onthaal.
Veel media-belangstelling in de persruimte op De Herdgang. Veel media-belangstelling in de persruimte op De Herdgang.

Maher gaat in Eindhoven spelen met rugnummer 6, het oude nummer van Mark van Bommel. De nieuwste PSV-aanwinst belde persoonlijk met de ex-aanvoerder om zijn goedkeuring te vragen. “Mark vond het een goed idee”, vertelde Marcel Brands tijdens het ingelaste persmoment. Maher: “PSV heeft voor mij gevochten. De supporters lieten bovendien weten mij graag in Eindhoven te zien. Nu wil ik de club terugbetalen met mijn prestaties op het veld.”

International Maher tekent zijn vijfjarig contract bij PSV. International Maher tekent zijn vijfjarig contract bij PSV.

Marcel Brands toonde zich verheugd met de komst van de talentvolle middenvelder. “Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.” Maher is na Florian Jozefzoon en Jeffrey Bruma de derde aanwinst van PSV. De manager gaf aan dat er mogelijk nog meer transfers gaan volgen. “We zijn nog niet klaar, dat moge duidelijk zijn. We zullen ons mogelijk nog op twee of drie posities gaan versterken. Het is onze doelstelling om de selectie zo snel mogelijk rond te krijgen.” Na afloop stonden Maher en Brands alle pers ook individueel te woord en vond er op het veld een fotosessie plaats met Maher in het gloednieuwe thuisshirt van PSV.

Een mooi moment voor Maher en PSV: hij is officieel PSV’er. Een mooi moment voor Maher en PSV: hij is officieel PSV’er.
Daarna deed Maher zijn jas uit en toonde hij zijn nieuwe shirt. Daarna deed Maher zijn jas uit en toonde hij zijn nieuwe shirt.
Een felicitatie en handdruk van technisch manager Marcel Brands. Een felicitatie en handdruk van technisch manager Marcel Brands.
Na de persmomenten nam Maher alle tijd voor de fans van PSV. Na de persmomenten nam Maher alle tijd voor de fans van PSV.