Actie Glas voor Glas verlengd

Artikel
Actie Glas voor Glas verlengd

Bavaria en PSV verlengen de inzamelactie ‘Glas voor Glas’. Dat hebben beide partners na vele enthousiaste reacties besloten. Op zaterdag 30 januari kan iedereen tussen 11.00 en 17.00 uur op P-Oost bij het Philips Stadion lege (glazen) statiegeldflessen en -kratten inleveren. De opbrengsten komen ten goede aan de door rellen getroffen ondernemers.

Reeds € 4000,- opgehaald
Donderdagmiddag werden er bijna 800 bierkratten ingeleverd bij het Philips Stadion en werd er al voor vierduizend euro aan statiegeld opgehaald. Bavaria en PSV sloegen de handen ineen om de door avondklokrellen getroffen ondernemers in Eindhoven een hart onder de riem te steken. De Lieshoutse familiebrouwer is er echter van overtuigd dat er meer in het vat zit, dus hebben beide partijen in overleg met de gemeente Eindhoven besloten er een extra dag aan vast te plakken. Zaterdag 30 januari tussen 11:00 en 17:00 uur is er opnieuw de mogelijkheid om leeggoed in te leveren in ruil voor een sixpack Bavaria 0.0%.

Hartverwarmende reacties
De actie ‘Glas voor Glas’ heeft enorm veel positieve reacties opgeleverd en zorgde voor vraag naar een extra inleverdag op zaterdag. Romke Swinkels, directeur Nederland Swinkels Family Brewers: “We merkten dat het niet voor iedereen mogelijk was om op een doordeweekse dag langs te komen, daarom is onze drive-thru-emballage aanstaande zaterdag extra geopend. Eindhoven heeft laten merken iets terug te willen doen en we zijn ervan overtuigd dat we nóg meer op kunnen halen voor de Eindhovense ondernemers. Uiteraard zullen wij ook deze opbrengst verdubbelen.”

Laatste rondje: oproep actie ‘Glas voor glas’ verlengd
Heb je nog lege bierflessen of lege kratten staan? Bavaria neemt alle merken (kratten en bierflessen) met statiegeld in. Het hoeft dus niet enkel van het merk Bavaria te zijn.