Zweed Oscar Hiljemark naar PSV

Zweed Oscar Hiljemark naar PSV
2 min
PSV1

PSV heeft de Zweed Oscar Hiljemark vastgelegd voor 4,5 jaar. In het Philips Stadion ondertekende hij vrijdagmiddag zijn contract in bijzijn van technisch manager Marcel Brands. Hiljemark, geboren op 28 juni 1992, komt over van de Zweedse club IF Elfsborg. Zaterdag zal de middenvelder al met het team meereizen op de wintertrip naar Thailand.

Rugnummer 27
Jeugdinternational Hiljemark, die heeft getekend tot en met 2017, krijgt bij PSV rugnummer 27 toebedeeld. Hij is de eerste versterking van de selectie voor de tweede seizoenshelft. Tegenover PSV TV zei de nieuwste aanwinst heel blij te zijn met zijn contract bij PSV. “Ik voel me goed, PSV heeft een grote reputatie in heel Europa. Deze keuze voelt heel goed”, aldus Hiljemark in zijn eerste interview in het Philips Stadion.

Marcel Brands schudt jeugdinternational Hiljemark de hand. Marcel Brands schudt jeugdinternational Hiljemark de hand.

“Twee titels in één seizoen, dat zou fantastisch zijn”
In aanwezigheid van zijn zaakwaarnemer en zijn jarige vader tekende Hiljemark het contract bij PSV, overgekomen van de Zweedse kampioen IF Elfsborg. “Ik heb heel veel zin om bij PSV te komen spelen. En kampioen worden natuurlijk, net als met Elfsborg. Twee titels in één seizoen, dat zou fantastisch zijn!”