Win een PSV Soccer School Dagclinic

Win een PSV Soccer School Dagclinic
2 min

Wil jij een dag trainen als jeugdspeler van PSV? Dat kan bij de PSV Soccer School Dagclinics. Als lid van FC PSV maak je nu kans op een gratis clinic in de meivakantie!

PSV Soccer School Dagclinic
Tijdens de PSV Soccer School Dagclinic kun je een dag trainen als PSV’er. Op De Herdgang maak je kennis met de trainingsmethoden en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Voetbalplezier en beleving staan voorop. Het niveau waarop je actief bent, maakt niet uit. Én het is leuk voor jongens en meisjes! Klik hier voor meer informatie en een filmpje over de PSV Soccer School.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op gratis deelname aan de PSV Soccer School Dagclinic in de meivakantie hoef je niet veel te doen. Ga naar je mailbox, open de mail die je hebt ontvangen en laat je gegevens achter. Geen mail ontvangen? Mail je naam en lidnummer naar fc@psv.nl.

Wat kun je winnen?
Iedereen die zijn of haar gegevens achterlaat loot mee voor de gratis clinic. We mogen twee clinics verloten, één voor jongens en één voor meisjes! Tot en met zondag 19 februari kun je deelnemen aan de actie. Succes!

De winnaars van de Soccer School Dagclinic zijn Romy van Ansem uit Helmond en Zico Vermulst uit Bakel.