Win een plekje in de vlaggenparade

Win een plekje in de vlaggenparade
2 min

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! Feliciteer Phoxy en win een plekje in de vlaggenparade bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag.

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! De afgelopen maanden konden leden hun PSV-wens insturen. Een plek in de vlaggenparade is één van de meest ingezonden wensen onder leden van elf tot en met veertien jaar. Daarom is een prijsvraag uitgeschreven onder al deze leden: feliciteer Phoxy en win een plekje in de vlaggenparade bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag.

Wat moet je doen?
Al twintig jaar is mascotte Phoxy het boegbeeld van de PSV Kidsclub. Leden vanaf elf jaar krijgen de kans om Phoxy op een originele manier te feliciteren met deze mijlpaal en maken daarbij kans op een plekje in de vlaggenparade bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag op zondag 21 april aanstaande. De felicitatie kan een kaartje of een tekening zijn, maar ook een foto of een video.

Reageer uiterlijk 7 april

De inzending moet uiterlijk 7 april binnen zijn bij de PSV Kidsclub. Dit kan via de mail: fc@psv.nl of via de post: PSV Kidsclub, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven. Een inzending afgeven in de PSV FANstore is ook mogelijk. In de week van 8 april worden de winnaars gekozen. Zij krijgen telefonisch bericht. Vergeet dus niet het lidnummer, de naam en een mobiel telefoonnummer bij de inzending te vermelden.