Win een plekje in de line-up

Win een plekje in de line-up
2 min

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! Feliciteer Phoxy en maak kans op een plekje in de line-up bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag.

De PSV Kidsclub bestaat 20 jaar! De afgelopen maanden konden leden hun PSV-wens insturen. En wat blijkt?! De allergrootste wens is een plekje in de line-up! Om alle leden de kans te geven deze droom werkelijkheid te laten worden, is een prijsvraag uitgeschreven: feliciteer Phoxy en win een plekje in de line-up bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag.

Wat moet je doen?
Al twintig jaar is mascotte Phoxy het boegbeeld van de PSV Kidsclub. Leden van drie tot en met tien jaar krijgen de kans om Phoxy op een originele manier te feliciteren met deze mijlpaal en maken daarbij kans op een plekje in de line-up bij de wedstrijd PSV - ADO Den Haag op zondag 21 april aanstaande. De felicitatie kan een kaartje of een tekening zijn, maar ook een leuke foto of een video.

Reageer uiterlijk 7 april

Kinderen hebben tot en met 7 april de kans om hun felicitatie in te sturen. Zij kunnen hun inzending mailen naar fc@psv.nl, opsturen naar de PSV Kidsclub, Postbus 886, 5600 AW Eindhoven of afgeven in de FANstore. In de week van 8 april worden de winnaars gekozen. Zij krijgen telefonisch bericht. Vergeet dus niet het lidnummer, de naam en een mobiel telefoonnummer bij de inzending te vermelden.