Vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV

Vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV
2 min

Oktober is vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV. Zo maak je kans om aanwezig te zijn bij een persconferentie speciaal voor kinderen en kun je met 50% korting naar een thuiswedstrijd van PSV Vrouwen.

Kinderpersconferentie PSV Vrouwen
Wil jij weten wat de speelsters van PSV in de bus naar een uitwedstrijd doen, wat hun lievelingseten is of hoe hun dag eruit ziet? Op woensdagmiddag 17 oktober geven drie speelsters een persconferentie speciaal voor kinderen. Wil jij kans maken om hier met een vriend of vriendin bij aanwezig te zijn? Bedenk een originele vraag en mail die voor 10 oktober naar fc@psv.nl. Geef de mail het onderwerp 'persconferentie' en vermeld je naam, lidnummer en natuurlijk de vraag die jij graag wilt stellen.

Met 50% korting naar PSV - ADO Den Haag
Zondag 28 oktober staat de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex De Herdgang en begint om 14.30 uur. Met jouw FC PSV Club Card kun jij met 50% korting kaarten bestellen. Je hebt al een kinderkaartje vanaf € 1,50.

Win kaarten voor Nederland - Denemarken
Bestel vóór donderdag 4 oktober kaarten voor PSV - ADO Den Haag en maak kans op twee kaarten voor het WK play-off duel Nederland - Denemarken. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 5 oktober aanstaande in het uitverkochte Rat Verlegh stadion in Breda!

Klik hier en bestel kaarten voor PSV - ADO Den Haag

Meidenclinic bij PSV Soccer School
Om de voetbalmaand compleet te maken, kun je ook een meidenclinic boeken bij de PSV Soccer School. Wil jij een dag lang trainen als een echte PSV'er? Klik hier voor alle informatie.