Van Bommel over PSV - VVV: 'Wij willen en moeten winnen'

Van Bommel over PSV - VVV: 'Wij willen en moeten winnen'
2 min

PSV sluit zondag tegen VVV-Venlo het tweede blok wedstrijden van dit seizoen af. Hoofdcoach Mark van Bommel blikt met vertrouwen vooruit op het duel met de Limburgers. 'Wij willen en moeten winnen.'

"Bij VVV is in de zomer aardig wat gewijzigd. Zowel op als buiten het veld. Er is een nieuwe trainer met andere ideeën en ze hebben wat spelers moeten vervangen. Het lijkt erop dat ze de mutaties goed hebben doorstaan, want op bijna een kwart van de competitie staan ze in de middenmoot. Dat wil zeggen dat ze opnieuw over bepaalde kwaliteiten beschikken", aldus Van Bommel.

"Wij kijken natuurlijk vooral naar ons eigen perspectief en dat is dat wij willen en moeten winnen", vervolgt hij. "Dit is de laatste wedstrijd voor de jongens interlands gaan spelen en we willen goed afsluiten. We hebben in de voorbije weken een goede ontwikkeling doorgemaakt en daar willen we graag een vervolg aan geven.

PSV mist Zoet
Jeroen Zoet kan zondag in ieder geval niet keepen. "Hij heeft bondscoach Ronald Koeman laten weten dat het niet verstandig is om zich in Zeist te melden", verduidelijkt de hoofdcoach. "Jammer voor Jeroen, natuurlijk. Iedere speler wil graag naar zijn nationale ploeg, maar als je niet fit bent, ben je niet fit."

Naast hem kampte Jorrit Hendrix na de wedstrijd tegen Rosenborg met klachten. Van Bommel: "Jorrit moest zich tegen Rosenborg ook laten vervangen. Of hij er zondag bij is bepalen we morgen naar aanleiding van de laatste training. Ik heb een brede selectie tot mijn beschikking en dat is prettig. We spelen een flinke hoeveelheid wedstrijden in een kort tijdsbestek."