Uitslagen | PSV O14 en O15 op internationaal avontuur

Uitslagen | PSV O14 en O15 op internationaal avontuur
2 min
jeugd

De teams van PSV Academy kwamen dit weekend weer in actie. Dat deden ze verspreid over de wereld, want O15 en O14-1 maakte mooie buitenlandse trips. Lees hier de uitslagen van PSV Academy.

PSV O15 Premier League U15 Tournament
De O15 van PSV Academy was afgereisd naar Engeland voor het prestigieuze Premier League U15 Tournament. Eenmaal daar gooide de weersomstandigheden echter roet in het eten. Een aantal teams konden door hevige sneeuwval niet afreizen naar het toernooi.

Toch werd er nog - op vriendschappelijke wijze - gevoetbald. Op zaterdag verloor PSV O15 van Southampton en Hertha BSC en werd er gelijkgespeeld tegen Nottingham Forest. Eén dag later werden er geen doelpunten gescoord in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Manchester City. Leicester City werd daarentegen met 1-0 verslagen.

Kaartjes Stoke City
De gehele selectie en staf kreeg tickets van Stoke City voor diens wedstrijd in de EFL Championship tegen Blackburn Rovers. De thuisploeg won met 3-2. Het toeval wil dat oud-PSV’er Ki-Jana Hoever tweemaal trefzeker was. 

Abu Dhabi
De Onder 14 van PSV Academy was de afgelopen dagen actief op een toernooi in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het toernooi leverde bijna een gouden plak op. Helaas werd O14 in de halve finale met 4-2 verslagen door Charlton Athletic. Desondanks was het een mooi, leerzaam toernooi.

O13 PSV - ADO Den haag 
Uitslag: 8-0
Doelpuntenmakers: 2x Aymn Badaou, 2x David Zirarusha-Shyaka, Luca van der Pouw Kraan, Souhel Kaké, Noud in de Braek.

O14-2 PSV - Helmond Sport 
Uitslag: 3-2
Doelpuntenmakers: Aymn Badaou, Tije Vos & Soudais el Hadj Dani.

wedstrijden
jeugd