Rayhi en Van Overbeek trefzeker

1 min

Mohamed Rayhi en Elvio van Overbeek waren zondagmiddag trefzeker voor Jong Oranje.

Qatar
Na de teleurstellende nederlaag tegen de Verenigde Staten (1-3), boekte Jong Oranje van een ruime zege op de leeftijdsgenoten van Qatar. KNVB-coach Remy Reijnierse gunde drie PSVā€™ers een basisplaats, Jordy de Wijs, Clint Leemans en Elvio van Overbeek stonden aan de aftrap. Mohamed Rayhi viel in de rust in voor El Ghazi.

Kwalificatie
Jong Oranje ging de rust in met een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Hans Hateboer. Vlak na rust kopt Van Overbeek een corner binnen en een minuut later haalde Rayhi verwoestend uit: 3-0. Vincent Janssen tilde de voorsprong met twee doelpunten naar 5-0, voordat Qatar via Othman Alawi Alyahri de spreekwoordelijke eer wist te redden. Donderdag sluit Jong Oranje de groepsfase af met een wedstrijd tegen Frankrijk. Bij een zege is kwalificatie voor de eindstrijd een feit.