PSV’ers Guti, Doan en Sangaré in actie voor vaderland

PSV’ers Guti, Doan en Sangaré in actie voor vaderland
2 min
PSV1

Érick Gutiérrez, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré zijn aankomende week te bewonderen tijdens interlandwedstrijden. Gutiérrez en Doan komen namens respectievelijk Mexico en Japan in actie tijdens de kwalificatierondes voor het wereldkampioenschap 2022 in Qatar. Sangaré strijdt in achtste finale van de Africa Cup

Mexico
Érick Gutiérrez speelt met Mexico kwalificatieduels voor het WK. De ploeg speelt vrijdag 28 januari om 1.00 uur Nederlandse tijd uit tegen Jamaica. Maandag 31 januari nemen de Midden-Amerikanen het in eigen huis op tegen Costa Rica om 00.00 uur. Donderdag 3 februari speelt het team thuis om 4.00 uur tegen Panama. Mexico moet minimaal derde eindigen om een ticket voor het WK direct te bemachtigen. De nummer vier speelt nog de play-offs. Het team staat momenteel op de derde plek, maar moet nog zes wedstrijden spelen voor een definitieve plaatsing.

Japan
Ritsu Doan komt tweemaal in actie. Met Japan speelt hij aanstaande donderdag 27 januari om 11.00 uur op tegen China. En volgende week dinsdag om 11.10 uur tegen Saoedi-Arabië. Japan staat op de tweede plek in poule H. Als het team deze positie weet vast te houden, gaan ze door naar de volgende kwalificatieronde voor het WK.

Ivoorkust
Ibrahim Sangaré speelt woensdag om 17.00 uur tegen Egypte de achtste finale van de Afrika Cup. Het team eindigde afgelopen week eerste in Poule E en kwalificeerde zich daarmee voor de knock-outfase.