PSV Vrouwen op jacht naar plaatsing kampioenspoule

PSV Vrouwen op jacht naar plaatsing kampioenspoule
2 min

Het vrouwenteam speelt deze jaargang nog twee topduels op PSV Campus De Herdgang. Aankomende zondag wordt het competitieduel tegen FC Twente gespeeld waarna een week later de confrontatie tegen Ajax in de Eredivisie Cup volgt. Ben jij erbij?

De formatie van coach Sander Luiten heeft dit seizoen nog een ongeslagen status. PSV Vrouwen voert de ranglijst aan in de Eredivisie Vrouwen met 23 punten uit negen duels en een indrukwekkend doelsaldo (+28). De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop wordt zondag 1 december om 14.30 uur tegen nummer drie FC Twente gespeeld. Bij winst plaatst PSV Vrouwen zich als eerste ploeg voor de kampioenspoule die in april van start gaat. Kom jij het team aanmoedigen tijdens dit belangrijke duel? Bestel nu je toegangskaarten vanaf € 3,00 via PSV Kaartverkoop.

Eredivisie Cup
PSV Vrouwen sluit het jaar af met twee duels tegen Ajax in de strijd om de Eredivisie Cup. Het team verdedigt de beste positie in deze laddercompetitie van de KNVB. Aanvoerder Jeslynn Kuijpers en haar teamgenoten spelen om vrijdag 6 december om 19.30 uur de laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen Ajax. Ga naar PSV Kaartverkoop voor de voorverkoop.