Verkoopinfo

Seizoen Club Card PSV Vrouwen
Seizoenkaarten voor PSV Vrouwen in het seizoen 2018-2019 zijn verkrijgbaar voor € 20,- per stuk. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa op de wedstrijddag.
Op vertoon van je PSV Vrouwen Seizoen Club Card kun je alle thuiswedstrijden van het vrouwenteam bezoeken. Na de winterstop is een seizoenkaart te koop voor € 10,-.

Losse kaarten
Losse toegangskaarten voor wedstrijden van de PSV Vrouwen zijn verkrijgbaar voor € 5,- per stuk. Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt een tarief van € 3,- per persoon. Ook groepen vanaf vijftien personen kunnen gebruik maken van een kortingstarief, zij betalen € 3,- per persoon.

Kaartverkoop
Er is alleen kaartverkoop voor de PSV Vrouwen op de wedstrijddag. De kassa’s op sportcomplex De Herdgang zijn op wedstrijddagen vanaf 18.30 uur geopend voor de kaartverkoop. Hier kun je terecht voor het kopen van losse kaartjes of een PSV Vrouwen Seizoen Club Card. Er kan met contant geld of pintransactie worden betaald. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de PSV Kaartverkoop via kaartverkoop@psv.nl.