PSV Vrouwen ontvangt goed presterende Friezen

PSV Vrouwen ontvangt goed presterende Friezen
2 min

Na de interlandperiode gaat de competitie weer verder voor PSV Vrouwen. SC Heerenveen komt op bezoek op PSV Campus De Herdgang.

De speelsters zijn met een goed gevoel teruggekomen na een succesvolle interlandperiode waarin veel werd gewonnen en onder andere Katja Snoeijs haar debuut maakte voor de OranjeLeeuwinnen. Vorig seizoen was de spits een van de uitblinkers in de thuiswedstrijd tegen de Friezen. Snoeijs maakte twee doelpunten in de 6-1 gewonnen wedstrijd.


SC Heerenveen is dit seizoen goed van start gegaan. De ploeg staan op een gedeelde derde plek met huidig landskampioen FC Twente en heeft dus uitzicht op de kampioenspoule na de winterstop. De uitwedstrijd op Sportpark Skoatterwâld is nog altijd het startsein van de ongeslagen reeks van dit seizoen. PSV won deze wedstrijd met 1-4 door doelpunten van Kuijpers, Smits (twee keer) en Yüceil. Aanstaande zondag hoopt de ploeg uiteraard weer op een soortgelijk resultaat.

Kom jij kijken?
Nu de interlandperiode bij de mannen in volle gang is, is er genoeg tijd om een kijkje te komen nemen op de vernieuwde Campus in Eindhoven. De aftrap van PSV Vrouwen – SC Heerenveen Vrouwen is om 14.30 uur en tickets zijn voor slechts €3 (tot en met 17 jaar) en €5 te bestellen.

TICKETS #PSVHEE