PSV Vrouwen maakt zich op voor Philips Stadion

PSV Vrouwen maakt zich op voor Philips Stadion
2 min
Vrouwen

Het vierde duel van de play-offs wordt door PSV Vrouwen in het Philips Stadion gespeeld. Er wordt vrijdag om 20.00 uur afgetrapt tegen ADO Den Haag. De wedstrijd is live te volgen via YouTube.

PSV Vrouwen is momenteel als nummer twee in een spannende strijd verwikkeld om de landstitel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen met nog drie duels te gaan. Na de winst van afgelopen zondag tegen ADO Den Haag (0-2) via twee goals van Smits, speelt het vrouwenteam vrijdagavond opnieuw tegen elkaar. De ploegen gaan elkaar ook nog treffen tijdens de TOTO KNVB Bekerfinale op zaterdag 5 juni in Almere.

Focus op ADO Den Haag
Coach Rick de Rooij blikt vooruit op de ontmoeting: “Na afgelopen week verwacht ik wederom twee teams die met respect voor elkaar op het veld staan, willen voetballen en er een kansrijke wedstrijd van maken. Het team heeft goed en gefocust getraind en is klaar voor het duel.” Bij PSV Vrouwen ontbreken Nadia Coolen, Jeslynn Kuijpers, Laura Strik en Daniëlle de Jong wegens blessures in de wedstrijdselectie.

Unieke ervaring 
De laatste play-offduels worden in het Philips Stadion gespeeld. Het is de eerste keer sinds de oprichting in 2012 dat PSV Vrouwen in het 'grote' stadion voetbalt. De selectie nam deze week al een kijkje in het Philips Stadion. “Het is een unieke belevenis die we samen gaan ervaren en een nieuw moment in de historie van PSV Vrouwen. Dit is natuurlijk waar de speelsters het voor doen, het podium waarop je jezelf wilt laten zien, die ervaring willen ze heel graag met de fans delen. Dat is morgen helaas niet mogelijk maar we hopen dat dit voor het einde van het seizoen met beperkt publiek nog eens gaat gebeuren”, aldus De Rooij.

Wedstrijd live
De wedstrijd PSV - ADO Den Haag wordt vrijdagavond om 20.00 uur afgetrapt in het Philips Stadion en is live te volgen via het YouTubekanaal van PSV.