PSV verlengt met Young Business Club

PSV verlengt met Young Business Club
2 min

De PSV Young Business Club (YBC) heeft het contract met PSV met vier seizoenen verlengd tot de zomer van 2025. De YBC is al sinds 2004 verbonden aan PSV en in het Philips Stadion te vinden.

Belangrijk concept
De YBC is een belangrijk concept voor jonge ondernemers, young professionals en PSV. In de YBC kunnen de managers van morgen informeel zaken doen op het hoogste niveau en genieten van voetbal en alles daaromheen. PSV weet via de YBC toekomstige topondernemers te vinden en te betrekken bij het netwerk van de club. “We zijn blij en trots dat de Young Business Club na zoveel jaar nog altijd aan PSV verbonden is”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. “De YBC maakt een mooie groei door en wij kijken er naar uit snel weer bij elkaar te mogen komen in het Philips Stadion.”

Pal achter PSV
Mickey Engel, voorzitter van de Young Business Club, sluit zich bij die woorden aan. “Natuurlijk blijven wij als YBC pal achter ons PSV staan. Zeker in tijden van crisis. Wij kijken uit naar de komende jaren in het Philips Stadion en – met de ondertussen verworven creativiteit – daar buiten.”

sponsoring-business
bc1